Virtuális túra

Kisebb "kék" lakás

Nagyobb "zöld" lakás

Ennek a 83m2-es, 4 szobás óbudai panellakásnak a felújítása 2,5 évig tartott. De végül minden akadályt legyőztünk, a lakás ill. lakások elkészültek és várják hosszú távú bérlőiket. Egyszerű felújításnak indult, de végül, köszönhetően a nagy alapterületnek, két külön bejáratú kisebb lakás lett belőle, melyek igény szerint akár össze is nyitható, így több generációnak is alkalmas. Egyes helyiségek új funkciót kaptak, mások „csak” átalakultak: a kisebb lakásban az eredeti konyhából hálószoba lett, a beépített erkélyből pedig konyha, amit egybenyitottam a szobával; a nagyobb lakásban pedig az egyik szobából lett egy konyha és egy fürdőszoba, de még így is maradt két nagy szoba a nappalinak és a hálószobának.

Bárki is fog ideköltözni imádni fogja, mert a nagyon sok tárolóhely, a modern konyha mindenféle beépített géppel biztosítja a kényelmet, a felhasznált minőségi anyagok egy kis luxus érzést keltenek, a csodálatos panoráma pedig minden napszakban gondoskodik a kellemes hangulatról.

Fotó: Fényes Gábor

Related Projects
Lépj velem kapcsolatba!

Not readable? Change text. captcha txt

Change Language To: