Egy fiatal lány keresett meg azzal a kéréssel, hogy új építésű társasházi lakásának világítási tervét készítsem el 3 napon belül, „mert jönnek a villanyszerelők”. Ez augusztusban volt. Most november van, a villanyszerelők még sehol, ami ebben az esetben szerencse, hiszen így bőven volt idő a tervezésre. Világítási tervet nem lehet anélkül készíteni, hogy ne legyen berendezve a lakás, mert a különböző típusú és hatású fények csak így tudják kiszolgálni az egyes helyiségek funkcióit, valamint az ott lakók szokásait, igényeit.

 

Annyira időben sikerült bekapcsolódni a tervezésbe, hogy még a válaszfalak elhelyezésén is módosíthattam, valamint megváltoztathattam az építtető által kitalált alap konyha- és fürdőszoba tervét is. Összességében egy csinos, nőies, praktikusan kialakított lakás lett belőle, visszafogott színekkel, de sok üveg és csillogó felülettel.

Megrendelőm orosz származását szerettem volna valahogy megjeleníteni, így jött egy saját tervezésű matrjoska baba mintás tapéta ötlete, amire több variáció is készült.

A lakás várhatóan 2018. tavaszán fog elkészülni, de már szinte minden apró részlet ki van dolgozva, csak a megvalósítás van hátra. Addig is van időnk megtalálni a megfelelő kanapét, lámpákat és a többi berendezési tárgyat.

Related Projects
Lépj velem kapcsolatba!

Not readable? Change text. captcha txt