Hunyd be a szemed, üsd össze a sarkadat háromszor, és mondogasd magadban: “Mindenütt jó, de legjobb otthon!”

(Óz, a csodák csodája)

/ Bemutatkozom

Évekkel ezelőtt kutatni kezdtem a családfánkat és sok érdekes, kreatív, alkotó rokonra akadtam. Volt, aki egy nyisszantással árnyfigurákat kanyarított ki egy szál papírból, volt bútorgyáros Berlinben, lámpagyáros Franciaországban, vagy csokigyáros Argentínában. Apai nagyapám műbútor-asztalos volt, anyai nagyapám cipőfelsőrész készítő, mindkét nagymamám pedig varrónő volt.

Gyerekkoromban körülöttem mindenki mindig készített valamit. Elkerülhetetlen volt, hogy rám is átragadjon.  Mindig is szerettem alkotni, kötni, horgolni, batikolni, varrni, vagy éppen bonbont készíteni. Élvezem az alkotás minden fázisát a kitalálástól a tervezésen át a megvalósításig. Számomra nagy értéke van a saját készítésű dolgoknak, amit lehet, elkészítem magam, legyen szó ajándékról, szülinapi tortáról, kenyérről.

Ma már belső tereket is alkotok. Imádok tervezni, éjjel-nappali ezt csinálom, ha éppen nem a terveket gyártom, akkor keresem az új, praktikus megoldásokat, új anyagokat, bújom a különböző weboldalakat, figyelem a trendeket, kiállításokra, termékbemutatókra, gyárlátogatásokra járok. Utazásaim során mást sem csinálok, csak szépségeket fotózok, megfigyelem a tereket, épületeket. Ezek az impulzusok, inspirációk jönnek elő a megfelelő pillanatban egy-egy tervezési munkánál.

Nem szívesen használok lakberendezési kliséket, ha lehet, inkább eltérek a megszokott megoldásoktól. Törekszem arra, hogy meglepő design elemeket használjak, mindenhol igyekszem valami különleges dolgot kitalálni, még ha csak egy apróság is.

/ Tervezés

1

Ismerkedés & igényfelmérés

Az első személyes találkozó során igyekszem megismerni a tervezési feladatot, megrendelőim igényeit. A feladat alapos átgondolása után árajánlatot adok. Amennyiben létrejön a megállapodás, újabb személyes beszélgetés során közösen összegyűjtjük azokat a szempontokat, amelyek mentén haladok majd a tervezés során. Minél alaposabban átbeszéljük az életstílussal, szokásokkal kapcsolatos kérdéseket, amelyek fontosak lesznek a térszervezés kialakítása során, annál személyre szabottabb tereket tudok kialakítani.

2

Térszervezés & vázlatok

A helyszíni felmérés alapján elkészítem a méretezett alaprajzot, ami a kiindulási állapotot mutatja. A megbeszélt szempontok és igények alapján vázlatterveket készítek, amelyek a lehetséges elrendezési ötleteket mutatják be. Ezeket színes téri ábrákkal illusztrálom. Annyi vázlatot készítek, amennyi szükséges ahhoz, hogy kialakuljon a végleges terv. A folyamatos konzultációk alapján alakítom ki a végleges elrendezést és funkciókat.

3

Stílus & hangulat

A kialakult végleges tervet kidolgozom, az egyes helyiségek legjellemzőbb részleteiről színes látványterveket készítek. Javaslatot teszek burkolatokra, bútorokra, berendezési tárgyakra, világító testekre, ezeket a fotorealisztikus látványterveken is bemutatom. A színvilág, stílus illusztrálására hangulati montázst állítok össze, ez megkönnyíti a berendezési tárgyak, dekorációs elemek összeválogatását.

4

Tervek & dokumentáció

Elkészítem a megvalósításhoz szükséges kiviteli terveket, amelyek alapján a különböző szakemberek meg tudják alkotni a tervezett tereket:

 • Fal bontás-, építés
 • Világítási terv (lámpák, kapcsolók, dugaljak, elektromos kiállások elhelyezése)
 • Bútor tervek
 • Burkolatok

Árajánlatokat kérek az egyes szakemberektől, valamint szükség esetén költségbecslést állítok össze.

5

Megvalósítás & részletek

Nyomon követem a terv megvalósítását, közreműködök a bútorok, berendezési tárgyak, burkolatok beszerzésében. Megtervezem, legyártatom, és ha lehet magam is részt veszek az egyedi dekorációs elemek elkészítésében. Folyamatosan konzultálok a kivitelező szakemberekkel. Nagy gondot fordítok a részletekre, az egyes design elemekre. Az utolsó simításokig aktívan részt veszek a folyamatban.

/ Tervezési díj

Tervezési díj: 8.000-12.000,- Ft/m2

(Minden esetben egyedi, függ a tervezés bonyolultságától, mélységétől)

/ Dokumentáció minta

/ Alaprajz

/ Világítás

/ Bútorterv

/ A Csapat

 • Zsuzsi Bartók
  Zsuzsi Bartók lakberendező, tervező

  Zsuzsi has been working as interior designer since 2003. We joined our energy and sources in 2011.

  The most important features of a space for her are harmony, comfort and function. As she sais “these three must be present for me so I can feel, know, I really made a good job”.

néhány közös munkánk:

Flow iroda modernizálás, felújítás (Budapest, XIV. kerület) MEGNÉZEM

Dr. Oetker iroda felújítás, modernizálás (Budapest, I. kerület) MEGNÉZEM

Harmónia három szinten (Budapest, II. kerület) MEGNÉZEM

Kétszintes társasházi lakás felújítása, tetőtér beépítése  (Budapest, XI. kerület) MEGNÉZEM

A terveim megvalósításában további megbízható partnerekkel dolgozom együtt a következő területeken:

 • Teljes körű kivitlezés
 • Egyedi bútorok gyártása (konyha, gardrób, nappali, fürdőszoba bútor)
 • Festés-, mázolás
 • Hidegburkolat forgalmazás
 • Melegburkolat forgalmazás
 • Függöny tervezés, kivitelezés
 • Szaniter és csaptelepek forgalmazása
 • Üveg térelválasztó, zuhanykabin ajtó, lépcsőkorlát
 • Világítótestek gyártása
 • Gipszbeton lépcső gyártása

/ Kapcsolat

E-mail

info@drimmerkati.hu

Telefonszám

+36-30 5960 928

/ Adatvédelem

A jelen adatvédelmi irányelvek elmagyarázzák, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk fel és kezeljük az Ön személyes adatait, függetlenül attól, hogy szakmai segítséget nyújtunk Önnek, vagy a www.drimmerkatig.hu weboldalunkat böngészi.

Adatainak biztonsága fontos a számunkra, és elkötelezetten védjük adatvédelmi jogait.

A vonatkozó adatvédelmi előírások céljából (többek között beleértve az Általános adatvédelmi rendeletet ((EU) 2016/679 rendelet) (a „GDPR”) a személyes adataiért felelős Adatkezelő: Drimmer Katalin e.v. (Továbbiakban: „Adatkezelő” vagy „Szolgáltató”). Székhely és levelezési cím: 2151 Fót, Kazinczy utca 68., adószám: 77536549-1-33, email: info@drimmerkati.hu, telefonszám: +36 30 59 60 928

Ezt az Adatvédelmi Szabályzatot időről időre módosíthatjuk, ezért kérjük, hogy látogasson el erre az oldalra, ha naprakész akar maradni, mert a módosításokat itt fogjuk közzétenni.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk, és hogyan használjuk fel azokat? 

Annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb, Önre szabott szolgáltatást kínálhassuk, elsősorban az Ön elérhetőségére van szükségünk, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Ehhez csak olyan adatokat kérünk, amelyekre valóban szükségünk van, például az Ön neve, email címe, telefonszáma. Ezeket az adatokat a weboldalunkon elérhető kapcsolati nyomtatványon Ön adhatja meg nekünk.

A nekünk megadott személyes adatokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért a felhasználó (Ön) felel.

Amennyiben szerződést kötünk, további információkra is szükségünk van a zökkenőmentes együttműködés érdekében. Így például szükségünk van az Ön lakcímére, esetleg az Ön cégének adataira (ha így kötjük a szerződést), esetleg bankszámlaadatokra, amennyiben az Ön által nyújtott szolgáltatásokért fizetünk (ha ez a szerződésünk/megállapodásunk része).

Az Ön által megadott személyes adatokat csak arra a célra használjuk, amelyre kértük, például, hogy Önt el tudjuk érni (telefonon vagy emailben), szerződni tudjunk, illetve hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást tudjunk nyújtani.

A webhelyfelhasználókról korlátozott mennyiségű adatot gyűjtünk, amelynek segítségével fejlesztjük a weboldal felhasználói élményét, és segítjük a biztosított szolgáltatásaink kezelését. Ez magában foglalja az olyan információkat, mint például a weboldalunk használatának módja, a weboldalunk meglátogatásának gyakorisága és azok az időpontok, amikor a weboldalunk a legnépszerűbb. Ha a weboldalon keresztül lép velünk kapcsolatba, például kapcsolati űrlap kitöltésével, akkor minden Ön által megadott információt összegyűjtünk, például a nevét és az elérhetőségét.

Kivel osztjuk meg személyes adatait?

Amennyiben ez szükséges, személyes adatait (a weboldalunkon is szereplő) saját munkatársainkkal osztjuk meg annak érdekében, hogy olyan munkatársunk tudjon Önnel kapcsolatba lépni, aki leginkább tapasztalt azon a területen, amelyen Önnek segítségre lenne szüksége. Az Ön személyes adatait csakis az Önnel történt előzetes egyeztetés után adjuk át harmadik félnek.

Hogyan védjük személyes adatait?

Számunkra fontos az adatvédelem. Ezért megtesszük a szükséges intézkedéseket, amelyek célja az adatokhoz való illetéktelen hozzáférés és az azokkal való visszaélés megakadályozása.

Mennyi ideig tartjuk meg a személyes adatait?

Ha 6 hónapon keresztül nem voltunk érdemi kapcsolatban Önnel (vagy, adott esetben, a céggel, amelynél vagy amellyel dolgozik), töröljük személyes adatait a rendszerünkből, kivéve, ha jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy a törvény vagy más szabályozás megköveteli tőlünk azok megőrzését (például az adóhatóságokkal szembeni kötelezettségeink vagy bármely várható jogvita miatt).

Hogyan érheti el, módosíthatja vagy vonhatja vissza az Ön által megadott személyes adatokat?

Még akkor is különböző jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban, ha már tároljuk őket. Ha kérdése lenne ezekről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalon található emailen vagy telefonon. Kérdésére igyekszünk minél előbb válaszolni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy megőrizhetjük az Ön üzeneteit, hogy segítsen megoldani a felvetett problémákat.

Ha megszereztük a hozzájárulását bizonyos személyes adatok kezelésére adott tevékenységek esetében (pl. valamilyen szolgáltatásra ajánlatot adtunk), vagy a hozzájárulását arra, hogy marketingtevékenységet folytassunk az Ön számára, ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Önnek joga van információt kérni tőlünk azzal kapcsolatban, hogy egy adott pillanatban milyen adatokat tárolunk Önről, és megkérhet bennünket arra, hogy módosítsuk, frissítsük vagy töröljük ezeket az információkat. Ekkor teljesíthetjük a kérését, vagy emellett az alábbiak egyikét tehetjük:

a/ megkérhetjük a személyazonossága megerősítésére, vagy további információkat kérhetünk Öntől a kérelméről, és

b/ ha jogunkban áll, visszautasíthatjuk a kérését, de ezen döntésünk indokait megmagyarázzuk.

Bizonyos helyzetekben (például ha jogosulatlanul kezeltük az adatait), jogában áll a személyes adatok „törlését” kérni tőlünk. 30 napon belül válaszolunk a kérésére (bár bizonyos esetekben meghosszabbíthatjuk ezt az időszakot), és csak bizonyos korlátozott feltételek teljesülése esetén vitatjuk majd a kérését. Ha kérését elfogadjuk, töröljük az adatait, de általában azt feltételezzük, hogy szeretné, ha a neve felkerülne azon személyek listájára, akik nem kívánják, hogy kapcsolatba lépjünk velük. Így minimálisra csökkenthetjük annak esélyét, hogy megkeressük a jövőben, és a korábbiaktól függetlenül begyűjtsük az adatait. Ha inkább azt szeretné, hogy ne tegyünk így, nyugodtan jelezze ezt a számunkra.

Amennyiben érdekei vagy igényei változnak, leiratkozhat marketingtartalmunk egy részéről vagy egészéről (pl. hírlevelünkről), ha rákattint az e-mailekben található leiratkozási hivatkozásra, vagy ha ezt egy külön emailben kéri tőlünk.

Az adatok kezelésére vonatkozó jogi alapok

Jogi érdekek

Itt a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) irányadó – ezen pont szerint kezelhetjük az Ön adatait, ha „az adatkezelés az adatkezelő [mi] vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha ezen érdekekkel szemben elsőbbséget élveznek az érintett [Ön] olyan érdekei vagy alapvető jogai és szabadságai, amelyek személyes adatok védelmét teszik szükségessé”.

Szeretnénk biztosítani, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínáljuk az Ön számára, ezért tároljuk az Ön személyes adatait és/vagy a szervezetéhez tartozó egyes kapcsolattartók személyes adatait, emellett nyilvántartást vezethetünk a beszélgetésekről, találkozókról. Úgy gondoljuk, hogy ezen tevékenységünk segít abban, hogy személyre szabottabb, hatékonyabb szolgáltatást nyújtsunk Önnek. A fenti jogszabály alapján azonban Önnek joga van kifogásolni, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait.

Hozzájárulás

Bizonyos körülmények esetén kötelesek vagyunk beszerezni az Ön hozzájárulását személyes adatainak kezeléséhez bizonyos tevékenységekkel kapcsolatban. Attól függően, hogy pontosan mire használjuk fel adatait, hozzájárulását beleegyezéssel vagy hallgatólagos beleegyezéssel kérjük ki.

A GDPR 4. cikkének (11) bekezdése kimondja, hogy a beleegyezéses hozzájárulás „az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez”.

Egyszerűen megfogalmazva ez azt jelenti, hogy:

 • szabad akaratából kell hozzájárulását megadni anélkül, hogy mi bármilyen típusú nyomást helyeznénk Önre;
 • tisztában kell lennie azzal, hogy mihez járul hozzá – ezért gondoskodnunk kell arról, hogy elegendő információt biztosítunk az Ön számára;
 • biztosítani kell az Ön számára a lehetőséget arra, hogy megválassza mely adatkezelési tevékenységekhez járul hozzá és melyekhez nem (az erre vonatkozó instrukcióját e-mailben küldheti el nekünk).

Bizonyos esetekben támaszkodhatunk hallgatólagos beleegyezés útján adott hozzájárulásra is. Így például jogunkban áll a weboldalunkon keresztül küldött megkeresésére e-mail visszaigazolást küldeni, amelyben egy weblinkkel megmutatjuk, hogy hol találja meg ezt az Adatvédelmi Szabályzatunkat. Ezen kívül jogunk van olyan termékeket vagy szolgáltatásokat kínálni az Ön számára, amelyek kapcsolatban állnak a szolgáltatásainkkal (pl hírlevél) mindaddig, amíg Ön aktívan le nem iratkozik ezekről a közleményekről.

Jogi igények előterjesztése, érvényesítése vagy védelme

Esetenként jogi igények érvényesítésével vagy védelmével kapcsolatban szükségessé válhat számunkra személyes adatok és adott esetben és a helyi jogszabályoknak és követelményeknek megfelelően érzékeny személyes adatok kezelése. A GDPR 9. cikk (2) bekezdésének (f) pontja megengedi ezt, ha az adatkezelés „jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges, vagy amikor a bíróságok igazságszolgáltatási feladatkörükben járnak el”.

Ilyen eset akkor merülhet fel például, ha bírósági eljárással kapcsolatos jogi tanácsadásra van szükségünk, vagy a törvény a jogi eljárás során előírja bizonyos információk megőrzését vagy továbbadását.

Szómagyarázat

Az Adatvédelmi Szabályzatban használt fogalmak – így különösen

 • a személyes adat,
 • a hozzájárulás,
 • az adatkezelő,
 • az adatkezelés

tartalma – eltérő rendelkezés hiányában – megegyeznek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) Értelmező rendelkezéseiben foglalt fogalmak tartalmával.

 Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) – az Európai Unió egy olyan jogszabályi eszköze, amelynek célja az európai adatvédelmi jogszabályok harmonizálása. Hatálybalépési dátuma 2018. május 25. mindenhol ennek megfelelően kell hivatkozni rá, beleértve minden országos jogszabályt is, amely alkalmazza.

Törlés – az Ön személyes adatait véglegesen töröljük, miután elérték a megőrzési időtartamuk végét, vagy erre vonatkozó érvényes kérelmet kaptunk Öntől.

Felhasználó – minden olyan személy, aki megnyitja a drimmerkati.hu valamely webhelyét és/vagy e-mailen, kitöltött űrlapon keresztül kapcsolatba lép velünk.

A Felhasználó a weboldal további használatával igazolja, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasta és elfogadta.

Budapest, 2018.

Lépj velem kapcsolatba!

Not readable? Change text. captcha txt